Behoud een gezonde cel

 

Ons lichaam bestaat uit triljoenen cellen die allemaal hun eigen taak hebben om ons gezond te houden. Een cel van het menselijk lichaam is geen kant en klaar
celletje die altijd zijn werk doet voor je. Je cellen zijn afhankelijk van hoe jij eet, hoe jij denkt, hoe jij beweegt en of je stress hebt.

Verstoringen in het lichaam die ontstaan door verzuring, te weinig zuurstof in de cel en te weinig gezonde vetten uit onze voeding beïnvloeden de werking van de cel.
Als onze cel niet goed werkt en het celmembraan niet soepel genoeg is om alles goed op te nemen, produceert onze cel meer afvalstoffen. Deze afvalstoffen zullen zich ergens in het lichaam opslaan, waardoor je (vage) lichamelijke klachten krijgt. Gezonde voeding en suppletie is dan nodig om de cellen een handje te helpen.

Hoe gezonder de cel, hoe beter hij zijn werk kan doen. Hoe gezonder alle cellen, hoe beter jij je voelt en hoe beter je immuunsysteem functioneert.

 

 

 

Bij een beschadigde cel kan je stellen dat er teveel omega-6 aanwezig is in het celmembraan en verhoudingsgewijs te weinig omega-3. De cellen kunnen hierdoor onvoldoende herstellen, met als gevolg laaggradige ontstekingen. Deze ontstekingen kunnen een rol spelen bij de volgende ziektebeelden:

 • Obesitas
 • Vermoeiheid
 • Concentratieproblemen
 • Diabetes
 • Menstruatiepijn
 • Oogklachten
 • Hart- en vaatziektes
 • Alzheimer
 • Parkinson
 • Dementie
 • Reuma, artrose, artritis
 • Fibromyalgie
 • Allergieën
 • Huidaandoeningen
 • Darmklachten, Colitis ulserosa, Crohn
 • Spier- en gewrichtspijnen

 

5 Belangrijkste voordelen van omega-3 vetzuren

 1. Omega-3 bevordert de stofwisseling. Het versnelt de groei van spiermassa en vermindert het vetpercentage van het lichaam. Het is nuttig voor zowel gewichtsverlies als gewichtstoename. Het is een gezonde bron van energie zonder risico op een verhoogde vetmassa.
 2. Visolie maakt de huid zacht en schoon. Omega-3 beschermt de huid door zijn ontstekingsremmende werking en vermindert de symptomen van verbranden, allergieën, zoals eczeem en neurodermatitis.
 3. Omega-3 vetzuren hebben een positieve invloed op het gezichtsvermogen en voorkomen het risico op het syndroom van Sjögren en netvliesontsteking.
 4. De biologische functie van EPA en DHA is de synthese prostaglandinen en leukotrieën, wat op zijn beurt de ontwikkeling van artherosclerose voorkomt, het “slechte” cholesterolgehalte in het bloed verdunt, bloedklonters in de bloedvaten verwijdert en dus het hart en de bloedvaten beschermt.
 5. Omega-3 verbetert de geleidbaarheid van neutrale verbindingen in de hersenen, wat een gunstig effect heeft op het geheugen, de concentratie en preventief werkt tegen de ontwikkeling van dementie en de ziekte van alzheimer. Ter referentie: onze hersenen bestaan voor 60% uit vetzuren, waarvan 20-30% omega DHA.

 

Omega-3 wetenschappelijk bewezen positieve effecten op de gezondheid

 • verlaagt de bloedlipiden en bloeddruk, verlaagt het risico op hart -en vaatziekten
 • draagt bij aan meer energie, rust en verlichting van depressie
 • gaat ontsteking in het lichaam, hersencellen en bloedvaten tegen
 • behoudt de elasticiteit van de bloedvaten
 • verbetert functioneren van de hersenen
 • maakt het celmembraan zacht en flexibeler
 • meer zuurstof in de cellen en opname van voedingsstoffen

 

TEST, raad het niet!

“Krijg zekerheid over uw celgezondheid en laat u testen!”

Wat bedoel ik als ik zeg dat ik een samenwerking heb met een Noors familie bedrijf dat is gebaseerd op testen?
In 2017 verrichte deze de eerste Omega-3 Test ooit. Sindsdien hebben ruim 400.000 klanten dankzij onze gezondheidsmiddelen grip op hun gezondheid gekregen.
Hoe?
Bij een goede gezondheid spelen veel aspecten een rol. Wellicht vergaat het u op een bepaald gebied uitstekend
– u bent bijvoorbeeld heel actief, maar toch zit u niet helemaal lekker in uw vel. Mogelijk moet u op zoek naar de reden waarom dat zo is.
Veel mensen voelen zich dagelijks vermoeid of worstelen met andere gezondheidsproblemen en denken dat dat normaal is.
Daarom hebben we de Omega-3 Test van het volledige spectrum van vetzuren, de Vitamin K2 Test, de Vitamin D3 Test en de Mineral Test (magnesium, koper, selenium, zink, jodium) compleet vernieuwd.
Deze zelf af te nemen thuistests zijn eenvoudig in gebruik. 15-20 werkdagen na het opsturen van het monster kunt u een waardevol wetenschappelijk verslag over uw gezondheid krijgen en de antwoorden waarnaar u op zoek was.
“Bij de ruim 400.000 verrichte tests stelden we vast dat 9 van de 10 mensen een omega-3-tekort hebben.”

 

Omega-3 Test

Sinds 2017 bieden we een volledig nieuwe benadering voor het testen van bloed. Met onze Omega-3 Test beschikt u over een persoonlijk bloedprofiel ten aanzien van vetzuren, met informatie over uw verhouding omega-6- en omega-3-vetzuren en uw omega-3-index. Daarnaast krijgt u toegang tot een waardevol wetenschappelijk verslag met informatie over 11 essentiële vetzuurwaarden in het bloed. Dit is een uitgelezen kans om belangrijke gezondheidskennis op te doen, waardoor u uw lichaam beter leert kennen en meer weerstand kunt opbouwen.

Een evenwichtige inname van verzadigde en onverzadigde vetzuren is van groot belang voor een gezond lichaam. Om gezond te blijven, moet onze voeding meer onverzadigde vetten en minder verzadigde vetten bevatten. Onverzadigde vetzuren leveren essentiële bouwstenen voor het celmembraan en de intracellulaire organellen van alle menselijke cellen. Het lichaam heeft een regelmatige aanvoer nodig van onverzadigde vetzuren, waarbij het omega-3-vetzuurprofiel het belangrijkst is. Dat betekent niet dat we helemaal geen verzadigde vetten nodig hebben. Deze zijn eveneens cruciaal voor onze gezondheid. De verhouding tussen verzadigde omega-6 en onverzadigde omega-3-vetzuren in ons bloed mag echter nooit hoger zijn dan 5. Een verhouding omega 6/omega 3 van meer dan 5:1 zorgt ervoor dat ontstekingsreacties langer duren en ernstiger zijn.

Geweldig nieuws: onze Omega-3 Test is een eenvoudige zelftest die u apart kunt aanschaffen, of samen met het omega-3 kennismakings-traject. Nadat u de test thuis hebt gedaan, kunt u hem naar ons laboratorium in Oslo opsturen. Helemaal gratis! Na 15-20 werkdagen zijn de resultaten al beschikbaar op omegaratiotest.com/nl/.

K2+D3 Test

Met onze Vitamin K2 + D3 Test kent u de serumconcentratie van vitamine K2 (MK7) en vitamine D3 (25-OH Vitamine D3). Het “concentratiecijfer” voor de hoeveelheid vitamine K2 in uw bloed geeft u een indicatie van uw relatieve risico op hart- en vaataandoeningen en/of zwakke botten. 25-OH vitamine D3 is een metaboliet van vitamine D3 die wordt gezien als de beste indicator voor het gehalte aan vitamine D in het lichaam.

Met behulp van een simpele zelftest kunt u er snel achter komen wat uw serumconcentratie van vitamine K2 (MK7) is en uw gehalte aan vitamine D3 (25-OH vitamine D3).

Mineral Test

In 2023 zijn we de eerste in netwerkmarketing met een Mineral Test. Met deze test kunnen de volgende mineralen worden gemeten: magnesium, selenium, zink, koper, jodium. Dit zijn mineralen waaraan veel mensen vaak een gebrek hebben zonder dat ze dat weten. Met deze test kunt u belangrijke informatie over uw gezondheidstoestand verkrijgen en deze verbeteren door het innemen van supplementen.

 

 Wil je ook een vingerprik bloedtest die je thuis kunt afnemen?

Stuur gerust een email of neem contact op zodat je ook kunt zien hoe het met jouw gezondheid is gesteld.

GRATIS bloedtest bij aanschaf van een kennismakingstraject van 6 maanden zodat ook jij je gezondheid weer in de hand hebt.

Niet goed = Geld terug!

 

Wil je meer informatie over een natuurlijk fullspectrum, vloeibaar omega-3 supplement met omega-9 en vitamine D3,

mineralen en nog meer essentiele vitamines

of wil je deze bestellen,

neem gerust contact op via email info@puur-life-style.nl

dan zorgen wij dat de balans in je lichaam weer terug komt.

 

 

 

 

 

Omega-3 is van levensbelang!