We zijn steeds verder van de natuur afgeraakt wat onze voeding betreft. Eet jij voeding die jou echt voedt, of die jou enkel vult?

Het is wetenschappelijk bewezen dat de kans bestaat dat er door verkeerde voeding een gebrek aan vitaliteit, gezondheidsklachten en verlies van levensenergie optreden. Met orthomoleculaire voeding (voeding op celniveau) heb je de mogelijkheid om gezondheidsklachten te verhelpen, te verlichten of beter nog te voorkomen.


Je bent wat je eet

 

Bij veel lichamelijke en geestelijke klachten werkt onze voeding belemmerend voor de genezing. Ons lichaam geeft precies van moment tot moment aan of wij wel of niet in evenwicht zijn.
Als het evenwicht verstoord is en er dus een disbalans ontstaat, leidt dat tot verlies van energie in ons immuunsysteem en ontstaan er lichamelijke klachten.

Deze behandelingen zijn gericht op het herstellen van lichamelijke processen en hierbij het versterken van het zelf genezend vermogen van het lichaam.
Hoe beter het zelf genezend vermogen van het lichaam, hoe meer vitaliteit en kwaliteit van leven!

Na de Vitalfeld Bodyscan meting gaan we aan de slag met een persoonlijk advies op maat.  We gaan een Foodplan opstellen om de balans in je gezondheid terug te krijgen, middels een essentieel voedings- en suppletieadvies voor jouw lichaam.
Met de juiste voeding en life style maatregelingen kan ook jij je weer lekker in je vel voelen.

 

It’s in our nature!